WeareBLOX - Risk Control Manager
Overslaan naar content

Risk Control Manager

Hybride
  • Nijmegen, Gelderland, Nederland
Risk & Compliance

Functieomschrijving

BTC Direct is een snel groeiend bedrijf in Nederland. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!


Waar ga je aan meewerken?

Als Risk & Control Manager is het jouw taak om het management maximaal te ondersteunen bij alle veranderingen én te zorgen voor een effectief werkend risk- en control raamwerk. In deze functie krijg je veel invloed op de toekomstige inrichting en uitvoering van de bedrijfs- en risicomanagementprocessen.


Werken bij BTC Direct

Als Risk en Control manager zal je veelvuldig samenwerken met de afdeling Compliance, Security en Business control en ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de riscio’s en het mitigeren daarvan binnen de hele organisatie.

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit ruim 100 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen om benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

· Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

· Je bevordert het risicobewustzijn binnen BLOX.

· Je draagt proactief bij aan strategische projecten en productontwikkeling.

· Je faciliteert en challenged risk assessments op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

· Zorgt voor een veilig en effectief werkend risk & control raamwerk inclusief review op uitgevoerde testwerkzaamheden gerelateerd aan key controls.


Wat mag je van ons verwachten?

· Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald 💰

· We vinden ontwikkeling belangrijk. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar van 2K per jaar 🎓

· Pensioenregeling via ASR Doenpensioen 📈

· 25 vakantiedagen 🏝

· Netto reiskostenvergoeding à € 0,23 per kilometer, ook als je met de fiets komt. Lekker gezond 🚲

· Ben je jarig, dan neem je die dag lekker vrij 🎉

· Af en toe thuiswerken? Dat kan natuurlijk! Ter ondersteuning ontvang je een thuiswerkvergoeding🏡

· Een Macbook, om altijd en overal te kunnen werken 💻

· Veel activiteiten buiten het werk, zoals jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes 🍻

Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie of thee met elkaar.

Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, maar we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag in zou willen duiken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar