Skip to content

Security Officer

Nijmegen, Gelderland, NederlandAlgemeen

Functieomschrijving

Als onze nieuwe Security Officer speel je een cruciale rol op het snijvlak van Crypto en IT. Wil jij deel uitmaken van de realisatie van de strategische doelen van het bedrijf en de veiligheid van ons Digital Ecosystem waarborgen? Lees dan snel verder en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie of thee.


Onze organisatie in het kort

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie: crypto makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Met onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en te verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit meer dan 90 (crypto)liefhebbers, en we groeien nog steeds. De cryptosector is hot en er liggen eindeloos veel kansen te wachten om verkend te worden. Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze en gedreven organisatie, in een van de meest dynamische sectoren ter wereld? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!


Waar ga je aan werken?

De afdeling IT & Security is verantwoordelijk voor alle ICT- en beveiligingszaken binnen het bedrijf. Het team bestaat uit 2 medewerkers, een IT officer en jij, de security officer. Als security officer ligt jouw focus op het waarborgen van security awareness binnen de organisatie, het verder professionaliseren van SDLC praktijken binnen de ontwikkelteams en het implementeren van security beleid op basis van het risicoprofiel van de organisatie en conform DORA.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin betaald te worden 💰
 • Wij vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar 🎓
 • Pensioenregeling via ASR Doenpensioen 📈
 • 25 vakantiedagen 🏝
 • Op je verjaardag heb je een extra vrije dag 🎉
 • Onze collega Paul organiseert elke week een bootcamp 🏋️♀️
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes 🍻

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde HBO+ opleiding in een soortgelijke studie
 • 3 tot 5 jaar ervaring als security officer of een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een softwareontwikkelingsorganisatie
 • Affiniteit en kennis van Secure Development Lifecycle (SDLC) praktijken, om de ontwikkelteams te helpen de meest veilige software te ontwikkelen. Hoewel u niet hoeft te coderen, is het belangrijk dat u het proces van softwareontwikkeling en de uitdagingen ervan begrijpt.
 • Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van informatiebeveiligingsbeleid in overeenstemming met industriële normen, zoals ISO 27001, NIST en/of PCI DSS.
 • Coöperatief en overtuigend: in staat om de organisatie achter nieuw beveiligingsbeleid te krijgen.
 • Het vermogen om mensen duidelijk en effectief voor te lichten over onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging, met inbegrip van het inwerken van nieuwe medewerkers en het zorgen voor bewustwording bij bestaand personeel.
 • Beveiligingscertificaten, zoals CISSP, CISM of aanverwant, zijn een pluspunt.

We zoeken enthousiaste en flexibele mensen die initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij dit op je eigen manier kunt doen! We plannen regelmatig leuke bedrijfsuitjes, crypto gerelateerde workshops en er is altijd een vrijdagmiddagborrel in onze eigen sky bar. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij een sportieve activiteit – georganiseerd door een van onze collega’s.

Is ervaring met crypto een vereiste? Nee, maar we zouden het leuk vinden als je affiniteit hebt met de industrie en/of er meer over wilt leren.

Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar