WeareBLOX - Customer Happiness Officer
Overslaan naar content

Customer Happiness Officer

Op locatie
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
Customer Happiness Center

Functieomschrijving

Wil jij crypto voor iedereen toegankelijk maken? In de rol van Customer Happiness Officer ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben. Heb jij een servicegerichte werkhouding en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Lees snel verder!


Waar ga je aan werken?

Iedere dag begint onze Customer Support afdeling om 8.30u met een lekkere kop koffie of thee en de dag start. Zijn er opvallendheden vanuit de vorige dag? Hoe is het met de koers en wat zal ons vandaag gaan brengen? Als Customer Happiness Officer ga jij daarna aan de slag met het goedkeuren van nieuwe users uit binnen- en buitenland en filter jij de opvallendheden eruit. Net als jouw collega’s ben jij een koning in multitasken. Chat, mail of telefoon in meerdere talen, jij draait er je hand niet voor om. Is een bitcoin bestelling niet aangekomen? Heeft iemand een probleem met een wallet? Binnen no time los je dit op een klantgerichte manier op met een scherp oog voor kwaliteit.


Onze afdeling

Als Customer Service medewerker kom je te werken in ons Supportteam. Inmiddels is het team uitgegroeid tot een team van ongeveer 20 (crypto) enthousiastelingen. Het team is een jong team wat bestaat uit fulltime medewerkers en studenten, en heeft een diverse samenstelling met verschillende nationaliteiten. Ons team staat zeven dagen per week klaar voor onze gebruikers. Je werkdagen en tijden zullen in overleg zijn.


BTC Direct & BLOX

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die er om schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald 💰
 • We vinden ontwikkeling belangrijk. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar 🎓
 • Pensioenregeling via ASR Doenpensioen 📈
 • 25 vakantiedagen 🏝
 • Netto reiskostenvergoeding à € 0,23 per kilometer, ook als je met de fiets komt. Lekker gezond 🚲
 • Ben je jarig, dan neem je die dag lekker vrij 🎉
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, vrijmibo’s en legendarische teamuitjes 🍻

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie is het belangrijk dat je goede communicatieve skills hebt en mensen op een efficiënte en gastvrije manier te woord kan staan. Verder beschik je over de volgende competenties:

 • MBO+ werk- en denkniveau, gecombineerd met min. een afgeronden MBO opleiding.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Het is een pré als je ervaring hebt in een soortgelijke rol.
 • Spreek jij ook nog Spaans? Dan is dat een pré.
 • Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag over zou willen leren.


*Studeer je nog en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, dan nodigen wij je ook graag uit voor een kop koffie! Omdat wij ook in de avonduren en in de weekenden open zijn is deze functie goed te combineren met je studie.

We zoeken mensen die flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We plannen regelmatig de leukste bedrijfsuitjes en borrels. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - gegeven door onze collega.


Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.


of